Projektledelse

Har du brug for sparring eller et kickstart til dit projekt kan vi hos Djursland-it tilbyde uddannet og erfaren IT-projektleder der vil kunne agere både agile og traditionel projektledelse

Vi tilbyder moderne, pragmatisk og empatisk projektledelse der udfordrer projektets deltagere og ledelsen ved at kombinere klassiske og agile projektmetoder, så der derved opnås en dynamisk gennemførelse af projektet.

Vores overbevisning er, at der skal være styr på organisering og formalia af projektet for at komme i mål, og at et ordenligt forarbejde vil være essentielt for projektets succes. Herunder afklaring af hvilke processor der indgår i projektet.

Vi syntes også det er vigtigt at være skarpe på kravspecifikationer, milepælsplaner og interessentanalyse inden udførelsesfasen.

Som i alle vores produkter vil dialog med kunden være essentielt for at vi sammen kommer godt i mål og at kunden overtager et produkt i drift der lever op til hans forventninger.

Hvis dette vækker interesse skal i være velkomne til at tage en snak med os på tlf. 5151 7693 eller henvende jer via kontaktformaleren.